Skip to main content

Planinsko društvo Železničar Ljubljana

Postani član

Na društvu:

Članarino lahko člani Planinskega društva Železničar poravnajo na sedežu društva, Pivovarniški 1, Ljubljana in to vsak torek od 16 h do 18 h ure.  Ravno tako se na navedeni lokaciji lahko včlanijo bodoči člani društva, ki ob včlanitvi poravnajo izbrano članarino. Strošek izdelave izkaznice PZS je 2€. Fotografija ni potrebna.

 

Preko spleta:

 

 

Na bencinskih servisih Petrol:

Ugodnosti

  • Zdravstveno zavarovanje
  • Popust v kočah

Poleg standardnih ugodnosti v sklopu PZS imajo člani PD Železničar tudi možnost brezplačnega prenočišča v Kosijevem domu na Vogarju.

Donacija dohodnine

Dohodninska zakonodaja omogoča, da vsak davčni zavezanec nameni do 1% dohodnine za delovanje organizacij, ki se na nepridobiten način ukvarjajo s splošno koristnimi dejavnostmi. Med te spada tudi naše društvo.

Vsi, ki bi želeli 1% dohodnine donirati Planinskemu društvu Železničar (davčna številka SI 74869477), lahko to storite tako, da izpolnite ustrezen obrazec.

To lahko storite kadarkoli na spletni strani DURS preko sistema e-Davki ali pisno oziroma ustno na zapisnik pri davčnem uradu. Pisno to lahko storite z izpolnitvijo obrazca v katerega vpišete vaše podatke in podatke upravičenca. Če ste se za donacijo že odločili in bi radi svojo odločitev spremenili, to lahko storite kadar koli na zgoraj opisan način.

 

Zahvaljujemo se vam za vaš prispevek in zaupanje.